Wat ass den Ënnerhaltungsvertrag Fee?

← All Themen

Wat ass e Software Maintenance Agreement?

E Software Ënnerhaltvertrag ass e gemeinsame Vertrag deen an der Softwareindustrie fonnt gëtt. Et ass en Accord tëscht dem Client an enger Softwarefirma déi weider Benotzung vun der Software op béide Enten garantéiert. Dëst bedeit datt de Softwareprovider d'accord ass d'Software z'erhalen an ze aktualiséieren sou datt se weider funktionnéiert an datt et aktuell ass mat technologesche Fortschrëtter a Sécherheetsbedenken. Als Client ënnerschreift Dir en Ënnerhaltungsvertrag fir sécher ze stellen datt Dir Zougang zu dësen Updates kritt soubal se fräigelooss sinn.

Zum Beispill, genau wéi Ären Auto all Joer e Service brauch, vläicht eng Uelegwiessel oder eng Pneu Ausrichtung. Software brauch och ähnlech Fixes fir eng optimal Leeschtung ze garantéieren, well d'Welt vun der Technologie séier ännert.

Wat ass den Ënnerhaltungsvertrag vun EMD

Mir bidden all Client d'Méiglechkeet an den Ënnerhaltungsofkommes fir Easy Multi Display ze investéieren. Wann Dir wielen Iech anzeschreiwen, gëtt Iech eng fix Taux vun 20% vun der Software kascht, op jährlech Basis.

Entsichen Iech e puer zousätzlech Virdeeler:

• Gitt sécher datt sou wéi d'Technologie virukënnt, sou och EMD Software.
  • Wann aner Cliente Personnalisatiounen op EMD froen, kritt Dir och Zougang zu dësen zousätzlech Featuren, sou wéi nei Datatyp Connectoren.

Wat wann ech den Ënnerhaltungsofkommes net ënnerschreiwen?

Kee Problem! Dir kënnt weider Easy Multi Display benotzen an et ass Är aktuell Versioun weider wéi se funktionnéiert. Wéi och ëmmer, kritt Dir keen Zougang zu zousätzlech Funktiounen, déi am ganzen Joer entwéckele kënnen oder der Software derbäigesat ginn. Esou Feature kënnen d'Fäegkeet hunn verschidden Arten vun Datenquelle fir Är Affichage ze benotzen.

Fir Zougang zu dëse Funktiounen ze kréien, musst Dir d'Software Upgrade Dossier bezuelen, déi vläicht méi sinn wéi déi 20% vum Ënnerhalt, deen Dir am ganze Joer bezuelt hutt.