System wann

← All Themen

Fir mam Easy Multi Display unzefänken, musst Dir sécher stellen datt Är Hardware richteg ageriicht ass. Follegt dëse Guide hei ënnendrënner fir sécherzestellen datt Dir Äre Computer richteg konfiguréiert hutt. Fir eescht aus Easy Multi Display ze kréien, empfehle mir folgend Konfiguratioun.

• En Desktop Computer mat Windows 10.
  • Eng Tastatur a Maus.
  • Eng Grafikkaart déi fäeg ass verschidde Displayen ze verbannen. *

* Kuckt eis Supportartikel iwwer wéi eng Grafikkarte fir ze benotzen hei.

KONFIGURATIOUN FIR PC

Minimum Configuratioun

Vun 1 bis 3 Schiirme

Betribssystem: Win 7 64-Bit / Win 8.1 64-bit / Win 10 64-bit
Prozessor: Intel Core i5-2500K 3.3GHz / AMD FX-8350 4 GHz
RAM: 8 GB
Grafik Kaart: NVIDIA GTX 1050 / Radeon RX 550
Disk Drive: SSD 240 GB

Recommandéiert Configuratioun

Vun 4 bis 5 Schiirme

Betribssystem: Windows 10 64-bëssen

Prozessor: Intel Core i5-9600K 4,6 GHz / AMD Ryzen 7 1800X 4GHz

Ram: 16 GB
Grafikkaart: Nvidia GTX 1660 / AMD Radeon RX 580
Disk Drive: SSD 480 GB

Advanced Configuration

Mat 6 Schiirme

Betribssystem: Windows 10 64-bëssen
Prozessor:
Intel Core i7-9700K 4,9 GHz / AMD Ryzen 7 3800X 4,5GHz
Ram:
32 GB
Grafikkaart:
Nvidia RTX 1660 / AMD RX VEGA
Disk Drive:
SSD 480 GB

FAQ

Kann ech mäi Laptop benotzen?