Wéi Installéiere Easy Multi Display

← All Themen

Follegt dës Instruktiounen fir mat Easy Multi Display unzefänken ...

Opgepasst: Fir d'Installatioun vum Easy Multi Display musst Dir als éischt d'Software eroflueden. Fir Instruktiounen fir d'Software erofzelueden, kuckt den Tittelartikel mam Titel Wéi eroflueden EMD am Start.

SCHRËTT 1

Op Windows, oppe eng File Explorer Fenster a navigéiert op d'download Datei.

Duebelklick op d'EMDSetup.exe Datei fir d'Installatioun ze starten.

Windows wäert e Prompt uweisen an Iech froen: "Wëllt Dir dës App erlaben Ännerungen op Ärem Apparat ze maachen?" Klickt Jo.

SCHRËTT 2

D'Installatiounsfenster erschéngt dann. Wielt Är gewënschte Installatiounsplaz. Mir recommandéieren de Standard Standuert ze verloossen. Klickt Nächst.

SCHRËTT 3

Wielt e Start Menu Folder Location fir de Programm z'installéieren. Mir recommandéieren dëst als Standardastellung ze loossen, da klickt Nächst.

SCHRËTT 4

Kuckt d'Installatiounsplaz an de Start Menu Folder a klickt duerno Installéiert. Einfach Multi Display fänkt d'Installatioun un.

SCHRËTT 5

Eng nei Fënster erschéngt a freet Iech eng Sprooch ze wielen fir de VLC Media Player z'installéieren. Wielt Är Sprooch a klickt OK

SCHRËTT 6

VLC Media Player Setup start dann. Klickt Nächst.

SCHRËTT 7

klickt nächst dem Lizenzofkommes averstane sinn.

SCHRËTT 8

Loosst d'Default Komponent Astellunge a klickt Nächst.

SCHRËTT 9

Wielt eng Installatiounsplaz fir VLC Media Player, klickt dann Installéiert.

Waart bis d'Installatioun fäerdeg ass, da klickt Ze lafen.

SCHRËTT 10

Da gitt zréck op den Easy Multi Display Setup Wizard a klickt Ze lafen.

Dir hutt elo erfollegräich Easy Multi Display installéiert!